DIY: blomsterkrans

Hei♥

Okei, så jeg er fullt klar over at sommeren snart er over, og dette er vel mer noe som brukes om sommeren - meen jeg er alltid litt sent ute med ting uansett, så jeg kan vel vise dere nå allikevel. For å se på det en annen måte, er jeg bare tidlig ute til neste sommer. Anyways - synes blomsterkranser er utrolig søte, men tviler på at jeg selv kommer til å bruke det så mye. Derfor gadd jeg ikke å bruke penger på å kjøpe en, men med ting jeg hadde liggende hjemme laget jeg en selv. 

Steg 1: Finn fram utstyret du trenger. Jeg brukte det dere ser på bildet, i tillegg til en liten stoffbit. Fant bare diverse falske blomster jeg hadde liggende hjemme, men tror sånne kan kjøpes på Nille til en rimelig pris. Det kan være greit at limen du bruker tørker litt fort, hvis ikke må du bare ha litt god tålmodighet. 

Steg 2: Finn ut hvor mange blomster du trenger, hvilke blomster du vil bruke og hvordan du skal kombinere dem. Jeg la det bare opp slik jeg ville ha det, men fant ut etter jeg hadde limt dem på at jeg egentlig burde hatt dem tettere, så et tips er å ha dem litt tettere enn det på bildet. 

Steg 3: Klipp opp en liten tøybit. Denne trenger ikke å være stor, den skal bare rundt hårbøylen. Ta litt lim på blomsten, er det stilk på må du klippe den av først så langt det går. Fest tøybiten med midten på blomsten. La den tørke litt før du tar lim der blomsten skal plasseres på hårbøylen, og setter på tøybiten med blomsten på. Etter du har festet den på, trenger du litt mer lim for å få festet begge endene av tøybiten, men er ikke så vanskelig å feste den på, så det finner du vel ut av selv. Fortsett sånn til alle blomstene er festet på hårbøylen. Det kan være smart å lime alle blomstene til hver sin tøybit med en gang, sånn at de kan tørke mens du fester en annen til hårbøylen. 

Blomsterkransen er ferdig!
Festet en til blomst på etter dette da, for jeg fant ut at det var litt lite, men dere ser resultatet i hvert fall!Snakkes♥

Publisert: 15.08.2013 @ 14:19 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 1

1 kommentar

Postet av: sarai94

Dato: 21.08.2013 Tid: 12:25 URL: http://sarai94.blogg.no
aww, for en nydelig, romantisk og søt blomsterkrans :D liker

xx Siri

Skriv en ny kommentar

hits