Innkjøp fra turen

Hei♥

Tenkte å vise dere innkjøpene fra Frankrike nå. Ble veldig få ting egentlig, men det var ikke shopping vi prioriterte mest. Hadde planer om å shoppe litt mer i Nice da, men i og med at lommeboken min ble stjålet fikk jeg ikke shoppet så mye der heller. Haha, stjelt lommebok, solforbrenning i ansiktet og glemt mobillader.  Føler flaksen min slår til gang på gang altså.. Jaja, uansett...

Vi fant en billig sminkebutikk i Nice, som jeg tror het Saga. De hadde mange kjente sminkemerker til billigere priser i tillegg til mindre kjente merker. Husker ikke helt priser, men ble til sammen 14 euro.
Rosa neglelakk // Maybelline eyestudio øyenskygge // Smokey eye eyeliner // øyenskyggekost 


Ble litt oransje lys på bildet, men jaja.. Kjøpte to piercinger på en butikk i Saint Maxime i Frankrike, men husker ikke hva butikken heter. De kostet i alle fall 6 euro per stykk.

Infinity-ring fra en annen butikk jeg ikke husker navnet på i Saint Maxime. Den kostet 7 euro.

Deksel til iponen, som jeg kjøpte i en butikk i Loano i Italia. Det kostet 5 euro, og kjøpte det egentlig bare for å ha det på når jeg er på stranden eller noe for å beskytte den bedre.


Var inne på en butikk i Nice som het Pimkie eller noe sånn, og de hadde så utrolig mye fint. Ble dessverre bare to ting derfra da, siden det var når jeg sto i prøverommet der jeg fant ut at lommeboken var stjelt. Hadde derfor ikke penger selv, og mamma var ikke helt enig i at jeg skulle kjøpe alle tingene, men hun kjøpte i hvertfall disse to tingene til meg. Og seriøst - jeg tror det er fysisk umulig å få fine bilder av bukser uten å ha de på seg, haha! Begge deler er mye finere på.
Genser 7 euro // Bukse 19.99 euro


Fant en så fin veske på en butikk som heter Jennyfer, som også ligger i Nice. Den er også finere i virkeligheten. Kostet 25.99 euro. 

 

Det var det jeg kjøpte. De hadde så mange kjekke butikker i Nice så skulle virkelig ønske jeg fikk kjøpt mer der, men så var det ikke hovedsakelig en shoppe-ferie heller. Er veldig fornøyd med de tingen jeg har fått kjøpt meg i alle fall. Nå må jeg vel egentlig pakke ferdig ut, selv om det er så kjedelig. Har utsatt det hele tiden, men må vel bare komme i gang. Vi snakkes♥

Publisert: 01.08.2013 @ 18:12 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 6

6 kommentarer

Postet av: Caroline

Dato: 01.08.2013 Tid: 18:26 URL: http://voiceofcarro.blogg.no
Så utrolig kjipt at den ble stjålet, herregud. Tror ikke jeg hadde greid å stjele noe i mitt liv, hadde fått den dårlige samvittigheten, åh fy. Men superflotte ting du har kjøpt deg!

Postet av: Ann Lauren! :-)

Dato: 01.08.2013 Tid: 21:54 URL: http://www.annlaurenia.blogg.no
Så fine innkjøp! Jeg likte piercingene :)

Postet av: summerlov3

Dato: 01.08.2013 Tid: 22:40 URL: http://summerlov3.blogg.no
Så fine innkjøp!

Postet av: JUNE CHARLOTTE

Dato: 02.08.2013 Tid: 10:56 URL: http://junef.blogg.no
åå så mye fint!

/Hadde blitt glad for kommentar tilbake<3

Postet av: Malin Sørensen

Dato: 02.08.2013 Tid: 12:29 URL: http://www.malinvs.blogg.no
Så fint innkjøp! :D

Postet av: Cesilie

Dato: 02.08.2013 Tid: 14:47 URL: http://cesiliegm.blogg.no
så mye fint :D

Skriv en ny kommentar

hits