SOMMEEEER

Hei♥

DET ER OFFISIELT SOMMERFERIE FOLKEENS!! Har jo hatt fri noen dager utenom avslutningen i dag, men nå er det helt sommerferie. Åh, så utrooolig herlig! 

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

Lat som det står 2013 på den siste, heheh...

Klarte å forsove meg gaanske mye i dag da, men heldigvis var pappa hjemme når jeg våknet så jeg fikk hevet på meg noen klær og pusset tennene på 5 min før pappa bare måtte kjøre meg for at jeg skulle rekke det selv om vi begynte kvart på 10. Hadde vel ikke vært så farlig om jeg var for sen i dag heller egentlig. Avslutningen besto av noen få innslag fra andre i 1. vgs og så sto isbilen utenfor etterpå som vi fikk is av. Ganske chill dag altså. Egentlig litt unødvendig å måtte stå opp og reise hele veien for å være på skolen mindre enn en time omtrent, men er jo koselig da... Etterpå var jeg en stund med Benni før pappa kom og hentet meg for vi skulle kjøpe nytt objektiv til kameraet i dag. Var rundt i 3 butikker, men ingen hadde det inne, så da må jeg heller reise inn i morgen. Har ringt en butikk, så nå vet jeg at de har det i alle fall. Var litt kjipt når vi hadde brukt så mye tid i butikkene siden det var en del folk også, men jaja... Gleder meg i alle fall til å kjøpe det i morgen da! Fikk kjøpt en annen liten ting da. De fleste av dere har vel hørt om music angel som er sånne små høytalere. Siden de hadde dem på tilbud til 89 kr hos Lefdal kjøpte jeg meg bare en siden mine andre høytalere er ødelagte. 

Nå skal jeg fortsette på kaken jeg holder på å lage til bursdagen min i morgen, og så tror jeg at jeg skal kose oss med litt fruktsalat eller noe med familien. Vi snakkes i morgen♥

 

Publisert: 21.06.2013 @ 20:31 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

3 kommentarer

Postet av: Marianne

Dato: 22.06.2013 Tid: 00:07 URL: http://frisorlaerling94.blogg.no
God sommer :D

Postet av: Mariell anthonissen - "smiler til livet som pisser meg i trynet." ツ

Dato: 22.06.2013 Tid: 01:49 URL: http://www.maariellanthonissen.blogg.no
Hei, bare innom for å ønske deg en riktig fin sommer ferie! håper du koser deg kjempe masse. :-)

Og nyter fridagene!

Postet av: Ak.

Dato: 22.06.2013 Tid: 10:00 URL: http://aklie.blogg.no
æææ, sommerferie :D

Skriv en ny kommentar

hits