Dag 15: dine favorittserier

Hei♥

Da er det klart for siste dag av challengen og det er mine favorittserier. Har egentlig mange serier som jeg elsker, så blir ikke så lett å velge ut bare noen, men gidder liksom ikke å skrive om alle heller. Så jeg tenkte å skrive om de 3 jeg anbefaler mest. 

Seriøst, dette må være den beste serien noengang. Husker at jeg helt tilfeldig leste den første boka, og så fant jeg ut at det var en tv-serie også, så da begynte jeg å se den og ble heelt hektet. En stund etterpå begynte mange venninner å se det også, så da så jeg det på ny sammen med hun ene venninna mi. 1. sesong har jeg vel sett sånn tre ganger, men går aldri lei. Kort sagt handler det om fire jenter som får anonyme SMS'er etter en venninnes lik blir funnet. "A" som denne anonyme personen kaller seg, truer blant annet med å avsløre mange store hemmligheter. 

En annen serie jeg elsker er The Lying Game. Serien er faktisk basert på bøker som er skrevet av samme forfatter som skrev bøkene bak PLL. Da sier det seg jo at det bare må være bra, dette også! Serien handler om to jenter som finner ut at de er tvillinger, og hun "fattige" jenta tar over livet til hun rike, mens hun rike jenta skal lete etter deres biologiske mor. Etterhvert blir ting farligere enn de hadde regnet med i begynnelsen, og letingen er ikke så lett som de trodde. 

Var ikke helt sikker på hva jeg skulle velge som den siste, men må nesten bli One Tree Hill. Den serien har jeg jo omtrent vokst opp med, for det gikk på TV hver dag etter skolen, så da satt jeg ofte å så på det. Og når alle sesongene som var kommet ut til da, var ferdige, begynte det bare på ny. Og jeg så det bare på ny igjen da, haha! Serien følger noen ungdommer på high school, og så handler det vel egentlig bare om livene deres gjennom årene. Vet ikke hvordan jeg skal forklare kort, men det er i alle fall også en veldig bra serie. 

Det var vel topp 3 seriene mine, så snakkes vi♥

Publisert: 06.06.2013 @ 20:00 Kategori: 15 days challenge Kommentarer: 1

1 kommentar

Postet av: Sandra Abelone Bergqvist

Dato: 06.06.2013 Tid: 21:22 URL: http://sandyh.blogg.no
Har fulgt med på alle de seriene, hehe :D

Skriv en ny kommentar

hits