I forgot

Hei♥

Glemte helt av bloggingen i dag. Har vært opptatt mesteparten av dagen, og har ikke vært på PC-en i det hele tatt før nå nettopp, så jeg har bare glemt det av. Som vanlig startet jeg uka med å passe Nora og Sara etter skolen. Det var koselig, som alltid. Etterpå har jeg bare vært på trening og laget en kake for mamma. Haha, vet jeg gjorde det for en liten stund siden også, men hun fryser dem ned til selskap for meg og broren min snart tror jeg. Har hvert fall ikke spist noen av dem dessverre...  Nå nettopp så jeg en episode Glee, siden jeg måtte begynne på en ny serie nå som jeg er ferdig med GG. Den siste episoden der... æææøæøæø! 

Uansett, det er vel egentlig det dagen min har gått til. Har ikke tatt noen bilder i dag heller, hehe upsss, så det er vel kanskje ikke så spennende. 

Old pictuuuuree! 

Nå skal jeg snart legge meg. Skal prøve å legge meg før 12, for en gangs skyld, sånn at jeg kanskje klarer å få 6 timer søvn i hvert fall. Vil ikke være så trøtt hele tiden, haha. Så vi snakkes, og challengen må nesten komme i morgen for som sagt glemte jeg av alt i dag.. Godnatt♥

Publisert: 03.06.2013 @ 23:22 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits