New tops

Hei♥

Stikker snart på trening, så tenkte bare å få skrevet et lite innlegg til dere først. Dagen i dag har vært så chill på skolen egentlig - vi fikk sitte ute å jobbe i alle timene, og siden det var ganske fint vær og så varmt var det utrolig herlig. Alt blir bare mye bedre når det er fint vær ute, haha! Nå regner det da, så er ikke så mye vits i å være ute nå. Var litt synd at det begynte å regne akkurat når vi var ferdige på skolen, men jaja. Har i alle fall fått bakt en kake for mamma da, men får dessverre ikke spise den nå.. Siden både jeg og broren min snart har bursdag, og det blir litt travelt før det, tenkte hun bare å fryse ned kaken siden hun hadde så mange eggeplommer hun ikke visste hva hun skulle gjøre med. Så da tok jeg på meg den jobben, og kaka står i ovnen nå. Må vel egentlig opp å sjekke den snart kanskje. 
Rakk ikke den første bussen hjem fra Sandnes i dag, selv om vi sluttet tidligere, så da fikk jeg tid til en tur på Bikbok. Ble ikke så mange ting, men kan vise dere de to innkjøpene jeg hadde. Fant mye annet jeg egentlig hadde lyst på, men hadde ikke så god tid og tenkte å se litt mer en annen dag. Fant spesielt en kjole jeg har såå lyst på!

Haha, måtte stresse med selvutløser for min personlige fotograf var ikke hjemme...

// Topp fra Bikbok - 99 kr //

// Topp fra Bikbok - 199 kr //

Merker at jeg bare gleder meg mer og mer til sommerferien nå. Men må nesten gå å skifte til treningsklær nå, challengen kommer vel senere, så snakkes da♥


 

Publisert: 29.05.2013 @ 18:19 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 4

4 kommentarer

Postet av: wa2wo.blogg.no

Dato: 29.05.2013 Tid: 18:38 URL: http://wa2wo.blogg.no
Så fine de var søte du:D <3

Postet av: Lilli

Dato: 29.05.2013 Tid: 22:05 URL: http://lillisverden.com
Så fine :)

Postet av: mæræn

Dato: 29.05.2013 Tid: 22:31 URL:
babe du e!

sei ifrå om du treng noge hjælp me bilde te blogæn

Postet av: Iselin

Dato: 31.05.2013 Tid: 21:19 URL: http://iselinrosseland1.blogg.no
fine!

Skriv en ny kommentar

hits