Dag 4: En ting du skal gjøre før du dør

Hei♥

Har vært opptatt hele dagen med å passe Nora og øve til naturfagsprøven. Den er i morgen, og det skal bli såå herlig å være ferdig med den! Håper jeg har sånn ca. kontroll nå, meen føler egentlig ikke at jeg kan så veldig mye enda, haha! Har også vært så utrolig trøtt i dag, så jeg hadde egentlig tenkt å ta en liten powernap, men fant ut at jeg ikke kunne kaste bort verdifull tid så jeg gikk opp for å finne litt kaffe. Dårlig plan - tok to slurker mens jeg holdt meg for nesen (siden det liksom skal gi mindre smak) før jeg kastet den igjen. Så det gav jeg i alle fall opp fort, men da var jeg allerede litt mer våken så jeg trengte ikke min lille powernap. Egentlig skulle jeg bare ta dagens challenge nå, og dag 4 er en ting du skal gjøre før du dør.
Denne er egentlig lett, men samtidig så vanskelig, for det er så mye jeg vil gjøre før jeg dør, så å velge bare en ting blir litt umulig.
Dette er bare noen av tingene jeg har skal gjøre før jeg dør - men er så utrolig mye jeg vil gjøre, så dette innlegget kunne vel vært en mil lenger!
Vi snakkes uansett♥

Publisert: 13.05.2013 @ 22:11 Kategori: 15 days challenge Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits