Innkjøp 14.03.13

Hei♥

Skal egentlig gjøre litt på samfunnspresentasjonen min nå, men tenkte å poste dette innlegget først. I dag var egentlig første dag på lenge at jeg var inne på noen av butikkene. Mamma og pappa synes jeg skal ha pause fra shopping, og så har vi begynt å ta tog fra skolen så da pleier vi å rekke bussen akkurat sånn at det ikke blir tid til butikker. Meen i dag - da måtte jeg vente litt. Og jeg var alene. Klarte selvfølgelig å finne noen ting, som resulterte i at jeg mistet bussen jeg egentlig skulle tatt, og måtte vente enda en halvtime. Men fikk jo kjøpt meg noen ting, så da gjør det ikke så mye. 

Er klar over at det meste ser mye finere ut på, men det gadd jeg ikke så da blir det bare sånn.

// Shorts fra Bikbok - 299 kr //


// T-skjorte fra Bikbok - 249 kr //

Nå skal jeg bare fortsette litt med samfunnen, før jeg går ut og jogger. Treningsappen jeg skrev et innlegg om nettopp sier nemlig at jeg skal jogge 4.8 km i dag, så da må jeg nesten gjøre det. Kan ikke skuffe appen min liksom, haha! Snakkes♥

Publisert: 14.03.2013 @ 17:50 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 2

2 kommentarer

Postet av: Sandra

Dato: 14.03.2013 Tid: 17:54 URL: http://bysanni.blogg.no
Utrooolig pen blogg, stå på videre med den allerede flotte blogginga, dette greier du! Ooog forresten, hadde vært utrolig kult om du kunne sjekket ut hva du synes om mitt nyeste innkjøp. Kunne du sagt hva du synes om innkjøpet på kommentarfeltet i bloggen min?

Postet av: Sophie Aalstad Jansen

Dato: 14.03.2013 Tid: 23:14 URL: http://www.sophiejansen.blogg.no
For en fin blogg du har! :D Elsker shortsen <3

Skriv en ny kommentar

hits