Runkeeper

Hei♥

Har brukt mesteparten av dagen i dag til å jobbe med en samfunnsfag-greie jeg må gjøre, så har ikke rukket å oppdatere før nå. Var også på trening etterfulgt av en joggetur. Og der kommer vel egentlig poenget mitt. Jeg tenkte å anbefale en app til dere som har iphone - mest fordi jeg ikke har noe annet å blogge om, og litt fordi den er ganske bra faktisk. Det jeg har fått testet ut av den til nå i alle fall.
Appen heter RunKeeper, og dere kan laste den ned på app store. Tror den finnes til android og, men er ikke sikker. Du må altså lage deg en bruker når du laster den ned, men det tar sånn 2 sekund. Etterpå får du velge en treningsform, som jogging, sykling, ski osv. og ut i fra dette velger man et treningsprogram. Appen har mange forskjellige program, så jeg tror den vil passe både nybegynnere og folk som har trent litt lenger. Jeg har ikke brukt denne lenge, har faktisk bare jogget med den to ganger. Men det som er så genialt med den, er at den forteller deg hvor lang tid du har brukt, hvor langt du har løpt og hvor fort du løper hvert 5. minutt, og man trenger ikke å ha internett-tilkobling mens man er ute.

 

Det første bildet viser begynnelsen av mitt treningsprogram. Det blir lengre strekninger etterhvert, og det er jo greit å begynne litt rolig. De har også en nettside der du kan se de beste resultatene du har hatt, av distanse, fart og sånne ting. 

 

Som disse to siste bildene viser, kan man sette seg et mål og jobbe framover mot det. Jeg har ikke gjort det enda, for jeg vet ikke hva jeg skal sette meg som mål i så fall, men er jo greit å ha muligheten liksom. Så hvis du liker å trene, eller vil ha litt mer motivasjon, så anbefaler jeg å laste den ned. Høres det teit ut å si at jeg ikke vil skuffe appen min? Haha, ja ok, men jeg føler jeg må gjennomføre treningene, og da hjelper det jo på motivasjonen! Så jeg sier bare, last den ned! Den er til og med gratis. Nå legger jeg meg, snakkes♥

Publisert: 12.03.2013 @ 23:02 Kategori: Trening Kommentarer: 3

3 kommentarer

Postet av: kristinerosok

Dato: 13.03.2013 Tid: 11:13 URL: http://kristinerosok.blogg.no
Lykke til med all treningen. Ha en fin dag :)

Postet av: Dudane

Dato: 13.03.2013 Tid: 16:28 URL: http://lifewords.blogg.no
Kult!!

Postet av: Ane Evjen - kommenterer tilbake

Dato: 13.03.2013 Tid: 20:59 URL: http://meath.blogg.no
god natt :)

Skriv en ny kommentar

hits