12 week challenge!

Hei♥

Kom hjem for ikke så lenge siden, har vært hos Benni siden vi sluttet på skolen i dag. Såå deilig med helg nå! Første uka etter vinterferien var tung å komme seg i gjennom, selv om vi egentlig ikke har hatt noe stress på skolen. Nå er det vel bare sånn 4 uker til påskeferie, så jeg overlever. Fremførte jo dansen i gymmen på skolen i dag, og tror det gikk ganske greit faktisk. Var så redd for å ødelegge hele tingen, for det er bare typisk meg, men det skjedde ikke, så jeg håper på en god karakter da!
I alle fall, jeg og Benni laget pizza en stund etter skolen, og etterpå har vi bare slappet av med film og musikk. Var veldig koselig i hvert fall. Nå om ikke så lenge skal jeg vel sikkert legge meg. Er såå trøtt nå, og skjønner fortsatt ikke hvorfor. Har vært trøtt hele denn uka egentlig, men satser på å få tatt igjen litt søvn denne helga...

Bare fordi jeg faktisk ikke har tatt noen andre bilder i dag, haha...

Og så tilbake til overskriften: 12 week challenge! Jeg har i alle fall hørt mye om folk som har sånn 12 week challenge der de får et treningsopplegg og sånn som går over 12 uker. Mange tilbud må man betale for, men så fant jeg ett på nettet som vi får tilsendt hver uke på e-post gratis. Aner ikke hvor bra det funker, og det var vel egentlig bare litt på tull at jeg meldte meg og Benni på den tingen, meen nå har jeg fått den første uken tilsendt så jeg kan jo i det minste prøve det fra mandag av. Hvis dere vil sjekke det bedre ut, kan dere se HER.

Dette kan nok bli ganske interessant, men nå etterpå skal jeg redigere et motivasjonsbilde så da må vel det hjelpe på!

Har ikke noe mer fornuftig å si nå, så vi snakkes heller i morgen en gang. Skal bli herlig å sove snart! God natt♥ 


 

Publisert: 22.02.2013 @ 23:24 Kategori: Trening Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits