Kjole fra Nelly

Hei♥

 

I dag fikk jeg endelig kjolen min fra Nelly. Tror ikke jeg har nevnt det før da, men bestilte den på lørdag og så var jeg og hentet den etter trening i dag. Har hatt lyst på den så lenge, og når de hadde fri frakt måtte jeg bare kjøpe den. Prøvde den på, og synes den er veldig fin. Eneste er at den kanskje er litt stor, så jeg vurderer litt å sende den tilbake og bytte i XS, men er da redd den blir for liten igjen, så jeg kommer nok bare til å beholde denne. 

 

Synes ryggen på den er så fin! Og ja, merkelappen som henger midt fremme på kjolen der er bare fordi jeg som nevnt ikke helt har bestemt meg om jeg skal bytte den eller ikke.


Bestilte nettopp disse skoene her fra Nelly også forresten. Så at de hadde masse tilbud på sko, og synes disse var så fine så da måtte jeg bare bestille de også. Men når til og med pappa begynner å kommentere at jeg bruker litt masse penger på klær og sko så tror jeg kanskje jeg skal ta det litt seriøst. Så nå har jeg lovt meg selv å ikke bruke penger på lenge. 
Shopping-forbud og være sunn - dette kommer til å bli tungt!

Nå tenkte jeg å legge meg faktisk. Skal prøve å legge meg litt tidligere i dag. Tenkte egentlig å se PLL først, men er så trøtt av en eller annen grunn, så da legger jeg meg heller bare med en gang. Vi snakkes i morgen hvert fall, god natt♥ 

Publisert: 20.02.2013 @ 22:22 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 3

3 kommentarer

Postet av: Ingvild Ness

Dato: 20.02.2013 Tid: 22:27 URL: http://www.ingvildness.blogg.no
Pen!

Postet av: benediictehh

Dato: 21.02.2013 Tid: 14:52 URL: http://benediictehh.blogg.no
Linkerunden er over, vann du? Sjekk det ut da vell :)

Postet av: benediictehh

Dato: 21.02.2013 Tid: 23:33 URL: http://benediictehh.blogg.no
Den var kjempe fin!

Skriv en ny kommentar

hits