Hvordan lage beach-hair

Hei♥

Siden jeg ikke har gjort noe som helst produktivt idag, utenom å gjøre den engelsk-tingen, så tenkte jeg å lage et innlegg om hvordan du kan få beach-hair med 3 enkle steg. Jeg gadd ikke å spille inn video siden det må redigeres og sånn så det tar mye lenger tid. Derfor blir det bare i bilder og forklaring, men håper dere liker det uansett... Og først, må bare advare dere om at disse bildene er tatt rett etter jeg kom ut av dusjen, haha!

1. Begynn med å lage en høy hestehale. Nå viser ikke min så veldig godt, men dere vet hvordan dere gjør det i alle fall. Den må selvfølgelig ikke være høy, men siden jeg i alle fall sover med det så er det litt irriterende hvis den ikke er midt oppå hodet. 

2. Haha, ansiktet mitt her gikk bare ikke såå derfor tok jeg det bare vekk. Men i alle fall.. Hestehalen du har laget deler du bare i to deler og tvinner sånn som vist på bildet. Jeg liker best å feste en liten stikk i enden, men du bør ikke slippe enden selv om du gjør det for da vil nok tvinningen bli slakkere.

3. Tvinn den lange "fletten" rundt hestehalen du har laget sånn at det blir til en topp på hodet. Fest godt sånn at den holder. Jeg bruker en fliseklemme og en strikk til å holde det på plass, men er vel opptil hver enkelt ettersom hvor tykt håret er og sånn. Så bare sover du med den sånn, eller hvis du gjør det på dagen må du nok i alle fall gå med det til det begynner å tørke litt. 

Når du tar det ut igjen blir det ca. sånn. Disse er jo tatt forskjellige ganger, og du ser at det er litt forskjellig hvordan resultatet blir også. På bildet til høyre er det jo litt mer bølger eller fall i det. Vet ikke helt hva som avgjør hvordan det blir, men har vel noe å gjøre med hvor stramt det er tvinnet og sånn. Uansett, det var dagens (kveldens) tips. Hva synes du?

Publisert: 06.01.2013 @ 23:16 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 1

1 kommentar

Postet av: Heidi Nathalie Fotografi

Dato: 06.01.2013 Tid: 23:22 URL: http://hnphoto.blogg.no/
fint tips!

Skriv en ny kommentar

hits