produktanmeldelse - ELF-sminke

Hver søndag har jeg jo "ukens", så vi kan vel si at dette blir ukens anbefaling, bare en dag for sent.

Jeg har jo allerede sagt at jeg skulle skrive om produktene mine fra ELF.

 

For de som ikke har hørt om ELF før så står ELF som en forkortelse av Eyes Lips Face, og er en side som selger sminkeprodukter. Jeg hørte om den fra en blogg, husker ikke helt hvilken, og hun hadde skrevet at ELF var en utrolig billig side. Jeg tenkte at det var kanskje billig, men ikke sånn at jeg kom til å bestille noe akkurat. Jeg klikket meg inn allikevel, og så at det var helt sykt billig - en mascara koster rundt 31 kr. og det gjør mange andre produkter også. 

For de som synes det er viktig er det ikke testet på dyr, og jeg synes i hvert fall at det er veldig bra.

 

Det er mange som lurer på hvordan det kan være så billig, og hvis dere vil vite mer om det så klikk HER 

 

Jeg bestilte 7 produkter, som til sammen ble 180 norske kroner, men jeg brukte ett juletilbud når jeg kjøpte det så totalprisen ville egentlig blitt 244 kroner. Det er ikke dyrt i det hele tatt, synes jeg da!

 

 

 

 

Det første jeg skal skrive om er Eyebrow kittet jeg bestilte:

 

 

 

Dette virker sånn at det mørkebrune skal først, for å forme og farge brynene, så skal den lyse på for å få ett mer naturlig utseende, og fylle dem. Jeg har det i den lyseste fargen, men har litt mørke øyenbryn fra før, så jeg får kanskje litt for mørke hvis jeg ikke bruker litt tid. Men det virker utrolig bra, og forskjellen er enorm, Jeg synes de blir veldig bra fylt ut, og denne var veldig bra!

 Det andre var en matt øyenskygge. Jeg har den i fargen charcoal - dvs. svart. Jeg har lett etter en svart øyenskygge uten shimmer, og som viser veldig bra. Det gjorde denne! Dette er nok favoritten min, fordi du trenger veldig lite for å dekke hele øyenlokket. Det eneste som er litt negativt med den er at den drysser litt, og hvis du børster det bort setter det seg fast på kinnet. Det jeg gjorde var å ta løst pudder under, så hvis det drysset så kostet jeg bare det bort så gikk det helt fint!

 

 

Jeg bestilte også en cream eyeliner, i fargen svart. Det fulgte med en liten kost, som vises på bilde. Denne kan du bruke over og under øyet, og den viser veldig godt. Kosten er kanskje ikke den beste å påføre med, men de har koster man kan kjøpe utenom, som jeg har gjort da. Det kan være litt vanskelig og påføre, men hvis du øver lit blir det kjempefint

 

 

Dette er kosten jeg bestilte til eyelineren, og jeg synes det var bra jeg bestilte for det er mye lettere å bruke den, enn den som medfølger. Jeg bruker den både over og under øyet, og begge deler går helt fint. 

 

 

Dette er under eye concealer og highlighter som jeg bestilte. Den beige/brune er concealeren, som de fleste sikkert skjønte, og den hvite er highlighteren. De fleste vet nok hvordan en concealer brukes, og det er jo å dekke kviser og sånn. Det er mange som vet hva highligter gjør også, og det er altså til å fremheve spesielle trekk i ansiktet og er lysreflekterende. Den kan også brukes som øyenskyggebase. Jeg synes det var god, ikke det jeg bruker mest, men helt grei.

 

Flawless finish foundation heter foundationen jeg bestilte. Jeg har den i fargen Caramel. Jeg ville egentlig ha Sand, men den var utsolgt, og er det enda. Jeg synes denne var utrolig god, men var kanskje litt mørk til meg, men så lenge jeg bare smører det veldig godt utover og bruker litt tid på det, går det helt fint. Det som er bra med den er at den er veldig drøy i bruk, for hvis jeg bare trykker en gang kommer det mer enn nok til hele ansiktet.

 

 

Det siste jeg bestilte var falske øyenvipper. Jeg bestilte det settet som heter flirty eyelashes pallettes, siden der fulgte det med to par, som dere kan se på bildet. Mange sier at limen er veldig dårlig, så derfor kjøpte jeg en utenom fra Depend, som jeg viste tidligere i dag. Jeg har ikke prøvd dem enda, så kan ikke si så mye om hvordan de var, men de så i hvert fall fine ut.

 

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med det jeg kjøpte, og jeg kommer definitivt til å bestille der i fra andre ganger når jeg trenger noe. Frakten var heller ikke så dyr, 35 kroner tror jeg, og hvis du bestiller for over 35 pund eller noe, blir det automatisk oppgradert til en bedre frakt. Det sendes fra England, og jeg fikk det etter 1 uke og 1 dag, noe jeg ble ganske overrasket over, siden det var rett før jul, når det sendes utrolig masse post. Så ELF anbefaler jeg veldig sterkt, og selv om det er billig synes jeg det var ganske bra.

 

Så, hvis dere lurer på noe er det bare til å legge igjen en kommentar! :)

 

 

Publisert: 02.01.2012 @ 22:46 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 10

10 kommentarer

Postet av: Tina <3

Dato: 03.01.2012 Tid: 16:15 URL: http://www.tiinats.blogg.no
Kult :-)

Postet av: Eva

Dato: 03.01.2012 Tid: 16:15 URL: http://evamm.blogg.no
kjempefin blogg og sminke (:

Blir veldig glad for en kommentar tilbake (:

Postet av: Stine - Kommenterer altid tilbake<3

Dato: 03.01.2012 Tid: 16:16 URL: http://stineelb.blogg.no
kjempe fint innlegg♥kommenterer tilbake

Postet av: Hedda♥

Dato: 03.01.2012 Tid: 16:20 URL: http://heddaku.blogg.no
kult :D

Postet av: World In Motion - Glenn sitt liv, enten du liker det eller ikke

Dato: 03.01.2012 Tid: 16:26 URL: http://worldinmotion.blogg.no/
Tror ikke jeg kommer til å bruke sminken da siden jeg er gutt, men du var veldig flink til å anmelde produkter :D

Postet av: mycathrine

Dato: 03.01.2012 Tid: 16:30 URL: http://mycathrine.blogg.no
guud, elsker den sminka! haha :)

Postet av: Lilli

Dato: 03.01.2012 Tid: 16:51 URL: http://lillisverden.com
Herlig da (:

Postet av: BeautyYou

Dato: 03.01.2012 Tid: 16:57 URL: http://beautyyou.blogg.no
Elsker elf! har bare eyelineren <3

Postet av: Regine - Kommentera alltid tilbake!

Dato: 16.01.2012 Tid: 17:08 URL: http://regineen.blogg.no
Har bestilt selv for en uke siden, håper den kommer snart, gleder meg! :)

Postet av: Camilla Osaland

Dato: 16.01.2012 Tid: 20:45 URL: http://carame11.blogg.no/
Regine: Åja,kult!

Skriv en ny kommentar

hits