This is me

Hei♥

Navnet mitt er Camilla, og jeg bor i Stavanger/Sandnes-området. Jeg kom til verden 18-06-96, som vil si at jeg snart er 17 år. For tiden går jeg på Hetland vgs, studiespess, og trives veldig godt med det. På fritiden liker jeg å være med venner, trene og stalke Justin Bieber. Altså - dette er bloggen til en stor belieber. Var på konsert den 17.04.12 og det var den beste dagen i mitt liv. Jeg liker også godt å ta bilder, men er ikke så veldig flink enda. Vet ikke hva annet jeg kan skrive som er av interesse, men dere kan selvfølgelig bare spørre hvis dere lurer på noe!

Jeg startet denne bloggen fordi jeg lenge hadde ønsket å lage en blogg, men har aldri gjort det. En dag jeg var syk og ikke hadde noenting å gjøre laget jeg bare en blogg. I utgangspunktet hadde jeg ikke tenkt å blogge fast, men heller komme med innlegg innimellom hvis jeg hadde noe spesielt å dele. Slik ble det ikke helt, og bloggen ble raskt en hobby der jeg som oftest kommer med daglige oppdateringer. Jeg opprettet bloggen 14.12.11, og trodde aldri jeg kom til å ha bloggen så lenge, men synes det er veldig kjekt å ha noe å se tilbake på, så da ble det bare sånn.
Bloggen handler for det meste om min hverdag, men prøver å variere med blant annet outfit, innkjøp, trening og andre ting som faller meg inn.  Kan vel ikke si jeg lever et utrolig spennende liv, men håper du vil følge bloggen videre :)

 

 

 

 

Publisert: 14.12.2011 @ 11:09 Kategori: Om meg Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits